2024.04.26, Péntek
A Fritz család nyerte a „Közlekedik a család” somogyi döntőjét
Fotó: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fritz család nyerte a „Közlekedik a család” somogyi döntőjét

police.hu

2017.05.23. 14:30

2017. május 20-án Kaposváron is megrendezte a „Közlekedik a család” elnevezésű országos vetélkedő Somogy megyei fordulóját az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága.

Hirdetés

A rendezvény a Katasztrófavédelem, a Somogy Megyei Kormányhivatal és a Somogy Megyei Vöröskereszt együttműködésével valósult meg. A megmérettetésen korosztályokra szabott elméleti és gyakorlati feladatokat kellet teljesíteni, többek között KRESZ tesztlap és drog-totó kitöltése, elsősegélynyújtás, autós vezetéstechnikai pálya és kerékpáros ügyességi pálya teljesítése. A vetélkedőn a családoknak időre kellett egy megadott közlekedési jelzőtáblát kockakirakón kirakni, kerékcserét végrehajtani, valamint a katasztrófavédelem munkatársai által összeállított ügyességi feladatokat teljesíteni.

A kaposvári Spirit Auto Kft. és a Somogy Megyei Balesetmegelőzési Bizottság jóvoltából minden család emléklapot és ajándékcsomagot kapott, valamint az első két helyezett család egy-egy kerékpárt vehetett át.

A 2017. évi „Közlekedik a család” kaposvári fordulóját idén a szőlősgyöröki Fritz család nyerte meg, akik megyénket fogják majd képviselni az országos döntőn.

 

Forrás: police.hu

AktuálisSomogy megyeKaposvárvetélkedőközlekedésbiztonságKözlekedik a család