2024.04.19, Péntek

Elismeréseket adtak át az Ápolók Napja alkalmából

kormanyhivatal.hu

2017.05.15. 13:55

Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház ünnepségén az intézmény vezetése mellett Kaposvár és a megye elöljárói is megköszönték az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját.

Hirdetés

Idén az „Év ápolója” elismerést Tamási Emese, a Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Mátrix Osztály munkatársa vehette át. Az „Év asszisztense” Markos Tímea, a Nephrológiai Osztály ápolója, az „Év tanulója” Jandzsó Diána, a Szigeti-Gyula Egészségügyi Szakképző Iskola tanulója, az „Év kollektívája” pedig az Intenzív Terápiás és Aneszteziológiai Osztály lett. Az ünnepségen dr. Moizs Mariann főigazgatói dicséreteket is átadott a kórház dolgozóinak.  A Kaposvári Egyetem Egészségügyi Központjának kiemelkedő teljesítményt végző munkatársait is köszöntötték az ünnepségen.

A Kaposi Mór Oktató Kórház is díjat kapott: Gelencsér Attila, országgyűlési képviselő, korábbi közgyűlési elnök és Biró Norbert, a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke adta át hivatalosan az intézménynek az Örökségünk-Somogyország Kincse kitüntető címet.

Az Ápolók Nemzetközi Napja kapcsán rendezett kaposvári programon részt vett dr. Neszményi Zsolt, a Somogy Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja is.

 

Forrás: Somogy Megyei Kormányhivatal

AktuálisSomogy megye2017egészségügyKaposvárelismerésápolók napja