2024.07.21, Vasárnap

elismerés

Köszönet a szolgálatért - köszöntötték a kerek évfordulós polgármestereket és jegyzőket

2022.11.11

Helyi hírek

A Somogy Megyei Közgyűlés és a Somogy Megyei Kormányhivatal által szervezett Polgármesterek és Jegyzők Tanácskozásának ünnepi vacsoráján a hagyományok szerint köszöntötték a kerek évfordulós polgármestereket és jegyzőket.

Kaposváron is megünnepelték a bölcsődei dolgozók napját

2022.04.25

Helyi hírek

Április 21-e a Bölcsődék Napja Magyarországon. 1852-ben ezen a napon nyílt meg ugyanis az első magyar bölcsőde Budapesten, a Kalap utcában. Kaposváron is megünnepelték a Bölcsődei dolgozók napját, a Városháza dísztermében ünnepi műsorral és elismerő oklevelek átadásával köszöntötték a kiemelkedő szakmai munkát végző szakdolgozókat.

Elismerték a régóta szolgálatot teljesítőket és a születésnaposokat a somogyi Katasztrófavédelemnél

2021.11.28

Helyi hírek

Hosszú szolgálati idejük és kerek születésnapjuk alkalmából vehettek át belügyminiszteri, főigazgatói elismerést, ajándéktárgyat a most ünneplő kollégák. Az elismeréseket az utóbbi időben megszokott módon, szolgálati helyükön kapják meg az érintettek.

Kaszás Attila-díj - kaposvári művész is szerepel a jelöltek közt

2021.08.16

Kultúra

Még öt napig lehet szavazni a jelöltekre.

Idén is díjazták a legjobb konferencia és wellness szállodákat

2020.07.04

Gazdaság

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2019. évi teljesítménye alapján; a szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 15. alkalommal adták át pénteken Budapesten - közölték a szervezők a díjátadó után pénteken az MTI-vel.

Elismerésben részesítették a rendszeres véradókat Siófokon

2019.11.27

Aktuális

A Magyar Vöröskereszt jóvoltából a Véradók Napján, november 27-én a társadalom minden felelős tagja legalább egy gondolat erejéig köszönetét és tiszteletét fejezi ki a véradóknak.

Oklevéllel ismerték el Kisbárapáti polgármesterének munkásságát

2019.09.10

Aktuális

Kisbárapátinak már tizenhárom éve Kiss Jánosné a polgármestere, akinek oklevéllel köszönték meg eddigi munkásságát a „Kisbárapátiból elszármazottak” találkozóján.

Újabb tudományos sikert könyvelhet el a Kaposvári Egyetem

2018.03.25

Ismét elismerték a Kaposvári Egyetem tudományos munkáját.

A kaposvári Kossuth tér lett Európa legszebb főtere

2017.09.18

A legszebb főtérnek járó különdíjat nyerte el és ezüstdiplomát is kapott Kaposvár az idei Európai Virágos Városok és Falvak Versenyén.

Falunapon köszöntötték Öreglak új díszpolgárát

2017.09.13

A település szombati ünnepi programján adták át a díszpolgári címet, amelyet idén Máténé Ágoston Valériának adományozott a község.

Átadták a Somogy Megye Védelméért elismeréseket

2022.10.30

Helyi hírek

A Somogy Megyei Védelmi Bizottság október 26-i soros ülésén adták át a Somogy Megye Védelméért elismeréseket a kormányhivatal kaposvári épületében, ahol egyúttal hét napirendi pontot is tárgyalt a testület.

Elismerték a Magyar Vöröskereszt kiemelkedő munkáját az önkéntesek világnapja alkalmából

2021.12.03

Országos hírek

Idén 140 éves a Magyar Vöröskereszt és 100 éves a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt.

Átadták a legjobb magyar építészeknek járó elismeréseket

2021.10.28

Országos hírek

A Pro Architectura díj a minőségi épített környezet létrehozásában, az építészeti értékek megóvásában, és az építészeti szemléletformálásban kifejtett tevékenységért adományozható. Mások mellett az Eiffel Műhelyház létrehozását és a Károlyi-Csekonics Palota felújítását is díjazták.

Elismerések és születésnapi ajándéktárgyak márciusban is a katasztrófavédelem munkatársainak

2021.04.03

Helyi hírek

Hősies helytállása elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató elismerését kapta több kolléga is március végén. Emellett a hagyományoknak megfelelően a belügyminiszter és a főigazgató elismerését, ajándéktárgyát vehetik át a hatvanadik, illetve ötvenedik születésnapjukat ünneplő kollégák. Az elismeréseket az elmúlt hónapokban megszokott módon, szolgálati helyükön kapják meg az érintettek.

Díjakkal ismerték el a Kaposvári Egyetem hallgatójának diplomafilmjét

2020.05.04

Aktuális

Több díjat is kapott diplomafilmjéért a Kaposvári Egyetem végzős mozgókép szakos hallgatója. Helstáb Martin alkotását a IV. Ceglédi Filmfesztiválon ismerték el.

„A Közjóért” emlékplakettel ismerték el Nagybajom polgármesterének munkásságát

2019.09.25

Aktuális

A Somogy Megyei Kormányhivatal nevében Dr. Neszményi Zsolt „A Közjóért” emlékplakettet adományozta Czeferner Józsefnének, Nagybajom polgármesterének megköszönve a több mint egy évtizedes kiemelkedő munkát és együttműködést.

Elismerésben részesült a Kaposvári Járási Hivatal szakügyintézője

2019.03.16

Aktuális

Az áldozatsegítési szakterületen végzett kimagasló munkájáért kapott elismerő oklevelet Paluska Annamária, a Somogy Megyei Kormányhivatal munkatársa.

Az év játékvezetőit díjazták Somogyban

2018.01.30

Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Társadalmi Elnökségének tagja, az est védnöke, 2018. január 27-én a 2017-es év díjazott játékvezetőinek adott át elismeréseket a játékvezetők évzáró-évnyitó gáláján.

Design díjat nyerhet a polányi Babérliget Kúria

2017.09.15

Az idei Gastro Design Award döntőjébe került a felújított veszprémi Fricska Bisztró, az Alsóörs Marina Hotel és a polányi Babérliget Kúria - tudta meg a welovebalaton.hu.

Elismeréseket adtak át az Ápolók Napja alkalmából

2017.05.15

Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház ünnepségén az intézmény vezetése mellett Kaposvár és a megye elöljárói is megköszönték az egészségügyben dolgozók áldozatos munkáját.