2024.04.26, Péntek

Újabb tudományos sikert könyvelhet el a Kaposvári Egyetem

ke.hu

2018.03.25. 19:00

Ismét elismerték a Kaposvári Egyetem tudományos munkáját.

Hirdetés

Az intézmény két munkatársa ugyanis a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság tagjaként is tevékenykedik majd a következő hat évben. Prof. Dr. Kovács Melindát és Dr. Podráczky Juditot Orbán Viktor miniszterelnök bízta meg a feladatok ellátásával.

A Magyar Akkreditációs Bizottság szűk körű, tizenkilenc fős testületében két helyet is kiérdemeltek a Kaposvári Egyetem munkatársai. Ez pedig a személyek szakmai tudásának elismerésén túl az intézményben folyó tudományos munka megbecsülését is jelenti.

Prof. Dr. Kovács Melinda akadémikust, az Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola vezetőjét és Dr. Podráczky Juditot a Pedagógiai Kar dékánját Orbán Viktor miniszterelnök március 1-től hat évre bízta meg a feladatok ellátásával – derül ki a március 14-i Magyar Közlönyből. Az elnöki teendőket Prof. Dr. Csépe Valéria akadémikus, egyetemi tanár látja el.

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság egy olyan országos szakértői testület, amely a felsőoktatásban folyó képzés, tudományos kutatás, művészeti alkotótevékenység minőségének ellenőrzését, biztosítását és értékelését tekinti legfontosabb céljának.

AktuálisKaposvári EgyetemKaposvártudományelismerésMagyar Akkreditációs Bizottság