2024.03.29, Péntek

Hatalmas érdeklődés Kaposvár standjánál az Educatio kiállításon

ke.hu

2018.01.23. 18:30

Több ezren látogatták meg a Kaposvári Egyetem standját a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. Intézményünk három napon át színes, szórakoztató és interaktív programokkal várta az érdeklődő felvételizőket a fővárosban.

Hirdetés

A felvételivel és a képzéssel kapcsolatos információk mellett egyetemünk életébe is betekintést nyerhettek az érdeklődők a 18. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. Az eseményen az Agrár- és Környezettudományi, a Gazdaságtudományi, a Pedagógiai és a Rippl-Rónai Művészeti Kar is bemutatkozott. Emellett a hallgatói szolgáltatásokról, így a kollégiumi ellátásról és a diákhitelről is többet megtudhattak a felvételi előtt állók. A három napos programot szombaton – ahogy tavaly is – a Rippl-Rónai Művészeti Kar színművészhallgatóinak zenés műsora tette még színesebbé.

Prof. Dr. Szávai Ferenc rektor hétvégén személyesen is ellátogatott az egyetemi standhoz és megköszönte a dolgozók munkáját.

Az érdeklődést jól tükrözi, hogy már a szakkiállítás első napján, csütörtökön rekordszámú volt a látogatói érdeklődés az Educatio kiállításon. A szombat délután 17 órakor zárult három napos eseményre mintegy 150 kiállítót és több mint 43.000 látogatót vártak.

Galéria

AktuálisKaposvári Egyetemkiállításeducatio