2024.02.21, Szerda

Balatonfenyvesi Gazdasági Vasúton is gyermeknapi rendezvénnyel várja a családokat a MÁV

MTI

2018.05.24. 15:00

Számos gyermeknapi rendezvénnyel várja a hétvégén a családokat a MÁV-csoport. Szombaton és vasárnap lesznek programok a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton, a budapesti Magyar Vasúttörténeti Parkban és a Balatonfenyvesi Gazdasági Vasúton is - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel.

Hirdetés

Mint írták, a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút a hűvösvölgyi állomáson vasárnap egész nap színpadi előadások szórakoztatják a gyerekeket. A zenei programok mellett lesz bűvészshow, pónilovaglás, hajtányozás, ugrálóvár és modellvasút. A Gyermekvasút hosszabb üzemidővel készül a gyermeknapra, a 18 évnél fiatalabbak jegyváltás nélkül utazhatnak a vonatokon.

A budapesti Magyar Vasúttörténeti Park szombaton és vasárnap is nyitva áll az érdeklődők előtt. A gyermeknap programjában számos koncert és bábszínház-előadás szerepel, de lesz trambulin, labdafürdő, kishajó-vezetési lehetőség, kerékpáros KRESZ-ügyességi pálya, és a park népszerű interaktív szórakozási lehetőségeit - kerti vasút, kézihajtányozás, lóvasút, sínautó - is ki lehet próbálni.

Ugyancsak gyermeknapi programok várják a családokat május 27-én vasárnap a Balatonfenyvesi Gazdasági Vasúton. A MÁV-START a Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesülettel, valamint a Majorka Turisztikai és Rendezvényközponttal együttműködésben "manóvonatokkal", műhelylátogatással, hajtányozási lehetőséggel, kézműves-foglalkozásokkal és játszóházzal készül. A részvételi díj 1500 Ft/fő; az érdeklődők a MÁV-START és a GYSEV bármely kiinduló állomásáról Balatonfenyvesre és vissza 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt vehetnek igénybe.
 

AktuálisSomogy megyeBalatonfenyvesgyermeknapMávBalatonfenyvesi Gazdasági Vasút