2024.04.23, Kedd

Siófok alpolgármesteréből országgyűlési képviselő lett

siofok.hu

2018.05.29. 16:00

Potocskáné Kőrösi Anita, aki eddig Siófok főállású alpolgármestereként tevékenykedett, három és fél év után távozik a város vezetőségéből, mivel a választásokon bejutott a Parlamentbe, és országgyűlési képviselőként dolgozik tovább a térségért, illetve az országért.

Hirdetés

Potocskáné Kőrösi Anita a Jobbik politikusaként, pártlistájáról jutott be a Parlamentbe.

Dr. Lengyel Róbert polgármester úgy fogalmazott, a főállású alpolgármesterét kizárólag szakmai és emberi szempontok alapján választotta ki annakidején, és nem csalatkozott, hiszen nagy segítséget jelentett az eddigi munkájában a volt alpolgármester. „Meggyőződésem, hogy az ország és így természetesen Siófok is egy tisztakezű országos politikussal gazdagodik” – tette hozzá.

Potocskáné Kőrösi Anitát elbúcsúztatták az önkormányzatnál. A polgármestertől kapott gravírozott emléktárgyon ez a felirat áll: "Mindig legyél tisztességes! Ez majd sok embernek örömet okoz, a többi pedig megdöbben (Mark Twain)."

Siófok térségének országgyűlési képviselője továbbra is Witzmann Mihály (Fidesz).

A 2018 május 18-tól országgyűlési képviselőként tovább dolgozó, Siófokon élő Potocskáné Kőrösi Anita (Jobbik) a parlamenti frakciójában kiemelt feladatként országos gazdasági-, valamint balatoni ügyek ellátását kapta.

AktuálisSomogy megyeparlament SiófokPotocskáné Kőrösi Anitaországgyűlési képviselő