2024.04.27, Szombat
34 alkalommal riasztották a Somogy megyei tűzoltókat a hétvégén
somogy.katasztrofavedelem.hu - Fotó: Marcali HTP, Siófoki HTP

34 alkalommal riasztották a Somogy megyei tűzoltókat a hétvégén

somogy.katasztrofavedelem.hu

2018.08.06. 17:00

Túlnyomórészt műszaki mentésekhez vonultak a tűzoltók a megyében, de 5 alkalommal tűzesethez is riasztották az egységeket.

Hirdetés

Letért az úttestről és villanyoszlopnak ütközött pénteken egy személyautó Siófokon, az Esze Tamás utcában. A járművet a város hivatásos tűzoltói áramtalanították. Az autóban egy ember utazott, aki nem sérült meg a balesetben.

Összeütközött két gépkocsi szombat délután Marcaliban, a Szigetvári utcában. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és elvégezték a műszaki mentést. A balesetben ketten megsérültek, ezért őket a mentők kórházba szállították.

Három gépkocsi karambolozott szombat éjjel a 68-as főút kéthelyi szakaszán. A balesethez a marcali hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik elvégezték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben senki sem sérült meg.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap este az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 130-as kilométernél, Balatonőszöd térségében. A műszaki mentést a balatonboglári önkormányzati tűzoltók végezték. A baleset során senki sem sérült meg.

Összeütközött egy személyautó és egy traktor vasárnap éjszaka a 68-as főút Marcalit elkerülő szakaszán, a 84-es kilométernél. A balesethez a marcali hivatásos tűzoltókat riasztották, akik elvégezték a műszaki mentést. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Tűz ütött ki egy lakóház konyhájában szombat délelőtt Siófokon a Tavasz utcában. A tüzet a ház tulajdonosa észlelte, aki azonnal hívta a segélyhívót, majd a siófoki hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a járókelők segítségével elzárták a közműveket és egy PB gázpalackot is kihoztak az épületből. Az egységek két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűzben megégtek a konyhai berendezési tárgyak és bútorok, valamint erősen kormozódtak az épület falai, de a tűzoltóknak sikerült megakadályozni, hogy a lángok átterjedjenek az épület tetőszerkezetére.

AktuálisSomogy megyetűzoltókriasztás