2024.03.29, Péntek
A Kaposvári Egyetemen szervez állásbörzét Somogy Megyei Kormányhivatala
pexels - illusztráció

A Kaposvári Egyetemen szervez állásbörzét Somogy Megyei Kormányhivatala

Somogy Megyei Kormányhivatal

2018.09.17. 14:16

A Somogy Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának szervezésében „Kaposvári Karriernap és Állásbörze” megtartására kerül sort 2018. szeptember 19-én a Kaposvári Egyetem Művészeti Karán (Kaposvár, Bajcsy-Zs. u. 10.) 10-14 óra között, ahol több munkáltató is részt vesz kiállítóként, önálló standdal, konkrét állásajánlatokkal és képviselettel.

Hirdetés

Munkakör kínálatuk elég széles választékot mutat, a betanított munkaköröktől kezdve a szakképzettséget igénylő munkakörökig, felsőfokú végzettséggel rendelkezőkre is számítva, számos területre keresnek munkavállalókat pl: egészségügy, élelmiszeripar, kereskedelmem, banki szektor, műanyag textilgyártás, villamosság, gépipar területére egyaránt.

A rendezvény kiemelt célja, hogy az aktuális munkaerő-piaci helyzetkép bemutatásával az álláskeresők és a térség munkaerő-piaci lehetőségei iránt érdeklődő látogatók számára információkkal, álláshelyek közvetítésével járuljon hozzá a foglalkoztathatóság esélyeinek növeléséhez, kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között.

A Somogy Megyei Kormányhivatal várja az érdeklődőket a Karriernapon!

AktuálisSomogy megyeKaposvári EgyetemSomogy Megyei Kormányhivatalállásbörze