2024.04.25, Csütörtök
A kaposváriak idén is segítették a kátyúk felderítését
kaposvar.hu

A kaposváriak idén is segítették a kátyúk felderítését

kaposvar.hu

2019.05.06. 18:00

2019 tavaszán csökkent az autósokat bosszantó úthibák száma Kaposváron: egy hónap alatt csupán 65 bejelentés érkezett a Kaposvári Kátyúűzőre.

Hirdetés

A jelzések nyomán a városgondnokság intézkedett a kátyúk javításáról. Az online felületet az önkormányzat minden tavasszal megnyitja a város polgárai előtt, kérve a segítségüket, s vállalva azt, hogy a burkolati sérülések kijavítását három munkanapon belül megkezdi. A kaposváriak idén is küldtek olyan helyszíneket, ahol út- és aknasüllyedést, esetleg járdahibákat tapasztaltak, a Kaposvári Városgondnokság ezek többségét is kijavította az elmúlt hetekben.

A Németh István Program keretein belül – a korábbi évekhez hasonlóan – idén is jelentős összeget fordít a város útfelújításra. Számos utca út- és járdaburkolata újul meg. A távhőhálózat bővítésében érintett útszakaszokat előbb ideiglenesen, majd később, a visszatöltött föld tömörödését követően véglegesen is helyreállítja a kivitelező, ahogyan az történt az elmúlt napokban az Arany János utcában is.

AktuálisKaposvárSomogy megyekátyúNémeth István programútfelújításKaposvári Kátyúűző