2024.05.01, Szerda
Helyi autóbusz-közlekedését fejlesztené Siófok
siofok.hu

Helyi autóbusz-közlekedését fejlesztené Siófok

siofok.hu

2019.08.02. 23:00

Siófok Város Önkormányzata megbízásából a Mobilissimus Kft. dolgozik a helyi autóbusz-közlekedés fejlesztésén.

Hirdetés

A mainál jobb és kényelmesebb helyi autóbusz-közlekedés megalapozása érdekében széles körű utaskikérdezésre kerül sor 2019. augusztus 1-4. között a helyi autóbuszokon és az autóbusz-állomáson, annak érdekében, hogy megismerjük a Siófokon élők, dolgozók és az itt nyaralók utazási szokásait, igényeit és elvárásait a helyi autóbusz-közlekedéssel szemben és így az utasok igényeihez jobban illeszkedő helyi autóbusz-szolgáltatást alakítsunk ki. Kérem a város lakóit és az itt dolgozókat, itt nyaralókat, hogy segítsék a munkát azzal, hogy válaszolnak! 

Az Önkormányzat számára nagyon fontos, hogy a lehető legtöbb és a lehető legtöbbféle véleményt megismerjük. Ezért a város úgy döntött, hogy a rendszeres autóbusz használók megkérdezése mellett hangsúlyt fektet a más közlekedési módokat előnyben részesítők igényeinek megismerésére is, ezért augusztus 1-én felkerült Siófok Város honlapjára egy közlekedési témájú online kérdőív, amely szintén a közlekedési szokásokra és a helyi autóbusz-hálózattal kapcsolatos véleményekre és fejlesztési igényekre kérdez rá. A kérdőív három hétig lesz elérhető, a kapott válaszok a következő időszak munkájának alapját képezik.

Komoly segítség a városnak és a tervezőknek, ha ezeket a kérdőíveket nagy számban töltik ki azok, akik ma is használják a város helyi közlekedését és a jövőben egy, a mainál jobb autóbusz-hálózatot és magasabb szolgáltatási színvonalat szeretnének és azok is, akik ma különböző okokból nem használják.

Az online kérdőív megtalálható az alábbi linken: https://forms.gle/Pv9469dEgCcuub788

Aktuálisautóbusz-közlekedésfejlesztés SiófokSomogy megye