2024.04.27, Szombat
MLSZ-edzőképzést tartanak Kaposváron
Somogy Megyei Kormányhivatal

MLSZ-edzőképzést tartanak Kaposváron

Somogy Megyei Kormányhivatal

2019.08.08. 16:47

Az ország különböző pontjairól érkeztek futballedzők a Kaposvári Sportcsarnokba a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóságának (MLSZ SMI) szervezése alatt. A résztvevőknek Sisa Tibor labdarúgóedző tart egész napos képzést.

Hirdetés

Nemes Nándor, a MLSZ SMI igazgatója megnyitotta a rendezvényt, majd átadta a szót dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízottnak.

A kormánymegbízott  köszöntötte a megjelent több száz edzőt, akiknek Szita Károly, Kaposvár város polgármesterének üdvözletét is tolmácsolta.

 

 

A kormánymegbízott – aki egyúttal az MLSZ SMI elnökségi tagja is –kiemelte, hogy az edzőképzés színvonalát Sisa Tibor személye garantálja, aki volt már az év edzője, valamint a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője is.  Dr. Neszményi Zsolt, Sisa Tibor munkásságát méltatva hozzátette: jelenleg az Edzőképző Központ igazgató-helyettese, emellett egyetemi tanár, az UEFA Jira-panel tagja és több labdarúgó szakkönyv szerzője.

A kormánymegbízott szavait követően Sisa Tibor ismertette az elméleti és gyakorlati képzéssel tűzdelt edzőképzés napi programját.

 

 

Galéria

AktuálisMLSZedzőképzésKaposvárSomogy megye