2024.04.26, Péntek
Új játszóteret kaptak a donneri gyerekek
kaposvar.hu

Új játszóteret kaptak a donneri gyerekek

kaposvar.hu

2019.12.10. 17:15

Idén öt új játszótérrel bővült Kaposvár.

Hirdetés

Az idei évben a Gyermekmosoly Program keretében öt új játszótérrel bővült a város. A kaposvári kismamák javaslatai alapján választottuk ki a helyszíneket és az ott elhelyezett játékokat is – mondta el Szita Károly polgármester az újonnan átadott donneri játszótér átadóján.

 

kaposvar.hu

 

220 millió forintot költöttünk ebben az esztendőben játszótér építésre, valamint a már meglévők felújítására. A Donnerban már nagy szükség volt egy korszerű játszótérre, amelyet a városrészben élő kisgyermekes szülők javaslatai alapján építettünk fel mintegy 30 millió forintból. Nagy öröm számomra, hogy tudtuk teljesíteni ezt az igényt, és hogy az ide született gyermekeknek nem kell elmenni a belváros felé, hogy egy komolyabb és biztonságos játszótéren tölthessék szabadidejüket – tette hozzá Szita Károly.

 

kaposvar.hu

 

Szép ajándék ez a donneri gyerekeknek, szebb lett a játszótér, mint amit elképzeltem. Az igényeknek megfelelően megmaradt a focipálya is, valamint az volt a kérés, hogy 12 éves korig használhassák az itt élő gyerekek – jegyezte meg Szép Tamás, a városrész képviselője.

Aktuálisjátszótér donneri gyerekKaposvárSomogy megye