2024.04.20, Szombat
Három hete tartó útzárat oldanak fel holnap Kaposváron
Németh István Program - Facebook

Három hete tartó útzárat oldanak fel holnap Kaposváron

Németh István Program Facebook

2020.07.06. 18:00

Keddtől újra közlekedhetünk a Béla király utca cukorgyár előtti szakaszán, amelyet csaknem három hete zárt le a közlekedési központ kivitelezője.

Hirdetés

A szakemberek a körforgalmi csatlakozás előtt megemelték az utca szintjét, hogy könnyebbé és biztonságosabbá tegyék az áthaladást az arra közlekedők számára. A korlátozás feloldása után ismét átjuthatunk gépjárművel a vasút túloldalára, így a helyi autóbuszok is újra a régi útvonalon haladhatnak.

A körforgalmi csomópontban rövidesen megkezdik az északi ág építését, ezért az autósok – hasonlatosan a belvárosban épülő körforgalomhoz – mindkét irányban a már megépült szakaszon közlekedhetnek 30 km/h-s sebességkorlátozás mellett. Az aszfaltburkolatra a kopóréteget még nem terítették rá, azt csak a teljes beruházás végeztével teszik meg az egységes felület érdekében.

A Hársfa utca alsó szakaszának egyirányúsítása változatlanul érvényben van, a Fő utca felől érkező járművek keddtől már a körforgalom elkészült szakaszának érintésével hajthatnak ki a Béla király és a Baross Gábor utca irányába.

AktuálisNémeth István programKaposvárSomogy megyecukorgyár körforgalomútépítés