2024.04.20, Szombat

Kaposváron is izgalmas programokkal készülnek a Kutatók Éjszakájára

ke.hu

2017.09.20. 15:02

2017. szeptember 29-é a Kaposvári Egyetemen is rengeteg programmal várnak mindenkit a Guba Sándor utca 40. szám alatt, valamint a városban a Rippl-Rónai Művészeti Karon a Bajcsy-Zsilinszky utca 10-ben.

Hirdetés

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várnak látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába.

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnék a látogatókat, hanem azt is demonstrálni számukra, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

A részletes programok és regisztráció megtalálható a kutatokejszakaja.hu oldalon.

 

Forrás: ke.hu

Helyi hírekprogramok2017Kaposvári Egyetemtudományinnovációkutatók éjszakája