2024.04.25, Csütörtök
Pályázható egy kaposvári helyi rádiós frekvencia
Illusztráció: pexels.com

Pályázható egy kaposvári helyi rádiós frekvencia

MTI

2020.10.05. 09:12

Az ajánlatokat november 3-án lehet majd benyújtani.

Hirdetés

Elfogadta a Kaposvár 93,1 MHz közösségi használatára szóló pályázati felhívást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa - közölte az NMHH kommunikációs igazgatósága.

A közlemény szerint véglegesítette és közzé tette honlapján a médiatanács a Kaposvár 93,1 MHz helyi frekvencia pályázati felhívását közösségi használatra, az ajánlatokat november 3-án lehet majd benyújtani.

Közölték azt is, az úgynevezett jelentős befolyásoló erejű (JBE) médiaszolgáltatók körének éves meghatározásakor a grémium megállapította, hogy a TV2 Média Csoport Zrt., a Magyar RTL Televízió Zrt. és a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. mellett az országos Retro Rádió szolgáltatója, a Hold Reklám Kft., valamint a Budapest Rádió 1 szolgáltatója, a Radio Plus Kft. is ilyen médiaszolgáltatónak minősül.

A JBE-médiaszolgáltatókat piaci súlyuk és befolyásoló erejük miatt bizonyos, a közösség érdekeinek szempontjából kiemelkedő fontosságú pluszfeladatok terhelik, például meghatározott időtartamban és gyakorisággal önálló, egybefüggő hírműsort kötelesek közzétenni.

Helyi hírekKaposvárNMHHrádiós pályázatmédia