2024.03.28, Csütörtök
Júniusban nyit a PLÁZS Siófokon
Fotó: Facebook/Plázs Siófok Official

Júniusban nyit a PLÁZS Siófokon

hirbalaton.hu

2017.05.04. 18:54

Június 17-től újra Siófokra csábít a balatoni nyár, nyit a PLÁZS. Augusztus 26-ig napközben pihi, este buli, jön a hazai élvonal a Halott Pénztől a Wellhellon át a Punnanyig, és egy szép júliusi napra ide költözik majd Ibiza is – áll a szervezők hirbalaton.hu-hoz eljuttatott közleményében.

Hirdetés

A nagy sikerrel debütált PLÁZS az első évben több mint 150.000 vendéget vonzott Siófokra a szezon alatt. A helyszínen idén tovább szépülnek a dekorációs elemek, megújul a V.I.P. helyszín és vadonatúj medence várja a pihenni vágyókat.

Halott Pénzzel nyit majd a PLÁZS, ami idén a MOL Nagyon Balaton sorozatnak szerves része lesz, s a nyitónapon lép fel a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató győztese is. Jön majd a Wellhello, a Punnany Massif, Majkáék, Ganxstáék, Dallos Bogi és a TNT és megannyi party a siófoki holdfényes éjszakában.

Az esti programok mellett a PLÁZS napközben pihenésre és az aktív testmozgásra is lehetőséget kínál. Kipróbálható az itthon is egyre népszerűbb SUP, a streetball, a lábtenisz, a strandröplabda, a profi és amatőr focisták egyaránt élvezhetik a hazai fejlesztésű, már jól ismert teqballt. A kondiedzésekről sem kell lemondani, a Vizes VB történéseit pedig kivetítőkön keresztül követhetik az érdeklődők, de lesz strandkönyvtár is a Siófoki Városi Könyvtár jóvoltából.

Részletes program itt található.

 

Forrás: hirbalaton.hu

KitekintősiófokprogramokBalaton2017 nyárPLÁZS