2024.04.18, Csütörtök
Fergeteges évzáró lesz Siófokon!
pixabay - illusztráció

Fergeteges évzáró lesz Siófokon!

Balaton-parti Kft.

2018.12.14. 18:00

Egész évben ünnepelt az idén ötven éve várossá avatott Siófok, a jubileumi rendezvények sorát pedig egy hatalmas szilveszteri rendezvény koronázza meg.

Hirdetés

Az idei évére is büszkén tekinthet vissza Siófok: az 1968-ban városi rangra emelkedett üdülőhely nemcsak az elmúlt évtizedeket idézte meg, de számos módon be is mutatta, hogy ma mivel csábítja ide rengeteg vendégét. Minden évszakra, hónapra, hétre jutott olyan pillanat, amely megmutatta, hogy ebben az izgalmas és mégis barátságos hangulatú Balaton parti városban egész évben találni kikapcsolódási, szórakozási, feltöltődési lehetőséget. Mára közismerté vált a jelmondat: „Ha hétvége, akkor Siófok!”. Valóban nem is akadt olyan hétvége, amikor ne lehetett volna helyi rendezvénnyel lazítani a balatoni nyár fővárosában.

Az öt évtizedet ünneplő év zárása is fergeteges lesz. Az adventi készülődés, a karácsonyi vásár naponta kínál zenés programot és helyi iskolák, intézmények fellépéseit. Az ünnep után sem áll meg az élet, hiszen december 27-től Évzáró Puncs Party-t rendeznek. Itt mindenkit meleg vendégszeretettel és forró italokkal vár a szilveszterre hangoló szuper program, ahol a koncertek és téli finomságok egyaránt szerepet kapnak. Az év utolsó napján pedig felteszik a koronát a jubileumra, a BÚÉK Siófok Szilveszteri Party szintén az ikonikus Víztorony tövében, a Fő téren zajlik már délelőtt 10 órától. Az ingyenes programon este a helyi Blokk együttes, a sztárok hangján is megszólaló Weisz Viktor és végül a Szikora Róbert vezette R-GO szórakoztatja a megjelenteket, az éjféli tűzijátékot követően pedig retro disco perdíti táncra az ünneplőket.

Siófokon tehát az évet is a fél évszázados városi hagyományokhoz méltón lehet búcsúztatni, így az ide látogató vendégek nemcsak ünnepelni érkezhetnek egy-egy téli hétvégére, de arról is meggyőződhetnek, hogy jövőre is érdemes lesz Siófokkal számolni a Balaton csodáinak kezdőpontjaként!

KultúraSomogy megyeBalaton Siófokévzáró