2023.12.10, Vasárnap

adomány

Csaknem 11 millió forint adományt gyűjtött a Posta az Ökumenikus Segélyszervezetnek

2022.02.08

Országos hírek

Tavaly többen és többet adakoztak a postákon elhelyezett perselyekbe, így csaknem 11 millió forint adományt gyűjtött a Magyar Posta Zrt. az Ökumenikus Segélyszervezetnek, a társaság és a segélyszervezet együttműködése idén is folytatódik - tudatta a Magyar Posta Zrt.

Mélyszegénységben élő gyerekeknek gyűjt az evangélikus egyház

2021.12.07

Országos hírek

Az evangélikus egyház - csatlakozva az akcióhoz - országos gyűjtést hirdet az ötletadó, mélyszegénységben élő nagycserkeszi és olcsvai gyerekek javára.

Somogy megyét is eléri az időseket segítő könyvgyűjtő mozgalom

2020.12.11

Helyi hírek

A begyűjtött példányokat átválogatják, fertőtlenítik, bedobozolva néhány hétig pihentetik, utána kerülnek ki a megyei szociális otthonokba.

Cukorbeteg gyerekek táborozhatnak civilek adományából

2019.08.05

Aktuális

A közmédia Jónak lenni jó! című adománygyűjtő műsorában összegyűlt adományoknak köszönhetően cukorbeteg gyerekek táborozhatnak országszerte - mondta a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott a kormány Facebook-oldalára szombaton felkerült videóban.

Festményeket adományozott a helyi gimnáziumnak a fonyódi Szikla Egyesület

2018.05.31

A fonyódi székhelyű Szikla Alap a Művészetért Egyesületet azzal a céllal alakult 2016-ban a kultúrát és művészeteket kedvelő és művelő magányszemélyek közreműködésével, hogy összehangolt és szervezett formában próbáljanak meg tenni a művészet reménytelen vergődése ellen, hogy az emberi kultúra szakrális forrásokból táplálkozva, ismét méltó helyére kerüljön.

Nemcsak ajándékoztak, gyűjtöttek is a Mikulás-hajón Siófokon és Balatonfüreden

2017.12.04

Mikulás-gyerekhajóval várta a Balatoni Hajózási Zrt. a legkisebbeket Balatonfüreden és Siófokon. A hajózási társaság dolgozói és az utasok adományokat is gyűjtöttek, a Mikulásgyár képviselőinek adták át, akik eljuttatják a rászorulóknak.