2024.05.18, Szombat

Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.

Országos, rendkívüli haltelepítés kezdődik az állami tulajdonú horgászvizeken a magyar haltermelők segítése érdekében

2020.04.23

Aktuális

A Kormány döntése alapján korábban soha nem látott nagyságrendű telepítési támogatáshoz jutnak az állami tulajdonban lévő horgászvizek halgazdálkodásainak hasznosítói. A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) által koordinált haltelepítés a hazai haltermelés és a halgazdálkodás történetének eddigi legnagyobb logisztikai feladata.

Emelkedik a balatoni horgászjegyek ára

2019.11.14

Gazdaság

Kilenc év után, nem egységes szinten, átlagosan tíz százalékot meghaladó mértékben emelkedik a balatoni horgászjegyek ára - közölte a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatója csütörtökön Gyenesdiáson.

Megerősítik a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.-t

2019.09.11

Aktuális

Megerősítik a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. tevékenységét további 1300 hektár tógazdasággal, ennek köszönhetően a társaság halgazdálkodási feladatait magasabb szinten, hatékonyabban tudja ellátni - jelentette be az agrárminiszter kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Harc a “fekete sereg” ellen a Balatonnál

2018.02.08

Aktuális

Elkezdődik csütörtökön az elszaporodott kárókatona populáció gyérítése Alsóörs vízparti részén a Vörösparti sor elején.

Kezdetét vette a tavaszi pontytelepítés

2017.03.03

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. pontytelepítése során 25-30 tonnányi 2-3 nyaras ponty kerül a Balatonba - tájékoztatta Nagy Gábor, a cég horgászati ágazatvezetője az MTI-t csütörtökön.