2023.12.02, Szombat

Történelmet írt a Kaposvári Egyetem sárkányhajós csapata

ke.hu

2018.09.11. 19:00

Szenzációsan szerepelt a Kaposvári Egyetem sárkányhajós csapata a Fadd-Domboriban rendezett Magyar Nagydíjon. A hallgatókból és oktatókból álló alakulat a 4. helyen végzett a munkahelyi vegyes csapatok kategóriájában.

Hirdetés

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség által szervezett Sárkányhajó Roadshow-n a 20 fős mix kategóriában indult egyetemünk csapata, amely a regionális döntőn szerzett 3. helyével kvalifikálta magát a megmérettetésre. A társaság a verseny előtt Nagykanizsán edzőtáborozott Cséplő László vezetésével. A versengés az előfutamokkal kezdődött, a KE Team egy első és egy második helyezéssel biztosította helyét a hatos döntőben. A fináléban aztán kemény küzdelemben a negyedik helyezést sikerült megszerezni. Ez az egyetem történetének eddigi legnagyobb sikere kajak-kenu amatőr versenysport kategóriában.

 

A Kaposvári Egyetem sárkányhajós csapatának összeállítása:

Szerb György csapatvezető, Nagyné Dr. Kiszlinger Henrietta, Dr. Szabó Eszter, Dr. Borbély Csaba, Ujvári Lajos, Szerb András Bence, Csuvár Ádám, Kacsala László, Forrai Vanessza, Kanyó Barbara, Nagy Boglárka, Rózsa Dorottya, Soós Franciska, Fenyvesi Sarolta, Marton Viktória, Horváth Borbála, Oláh Nikolett, Farkas Balázs, Ferenc Bálint, Losonczy Imre, Marinov Bence, Székács Máté, Török Dávid, Virág Erik, Cséplő László.

AktuálisSomogy megyeKaposvári EgyetemsárkányhajóMagyar Kajak-Kenu SzövetségSárkanyhajó Roadshow