2024.03.29, Péntek
Újabb orvosi rendelők újultak meg Kaposváron
kaposvar.hu

Újabb orvosi rendelők újultak meg Kaposváron

kaposvar.hu

2020.06.11. 20:00

2030-ra az ország legegészségesebb városa kíván lenni Kaposvár, s ennek része orvosi rendelőink felújítása, melyre több mint 1 milliárd forintot költöttünk eddig – így fogalmazott Kaposvár polgármestere. Szita Károly a Füredi u. 69-71. szám alatt működő megújult orvosi rendelőket látogatta meg.

Hirdetés

A két gyermekorvosi körzetnek és 3 védőnői szolgálatnak otthont adó épületre 40 millió forintot költött a város. Sor került a teljes épületgépészet és a nyílászárók valamint a burkolat cseréjére és akadálymentesítésre is.

A célunk az, hogy a kaposváriak korszerű körülmények között kereshessék fel orvosukat. Jelenleg rendelőink több mint fele már megújult, de egészen addig folytatjuk a programunkat, amíg szükség van arra – tette hozzá Szita Károly.

 

kaposvar.hu

 

Kaposváron az elmúlt években megújult többek között a Béke utcában, a Rét utcában, a 48-as Ifjúság útján, és az Erdősor utcában is az orvosi rendelő, de új is épült a Cseri úton, valamint teljesen megújult környezetben várják a kismamákat az Ezredév utcai védőnői szolgálatnál.

 

kaposvar.hu

 

AktuálisKaposvárSomogy megyeorvosi rendelőfelújítás