2024.04.25, Csütörtök

Célegyenesben Kaposvár első terep akadályfutó versenye

ke.hu

2017.09.05. 14:33

Ismét egy nagyszabású sportrendezvénynek ad otthon a Kaposvári Egyetem: A somogyi megyeszékhely első terep akadályfutó versenyét, az I. KE Cross Run-t szeptember 23-án a Pannon Lovasakadémiával közösen rendezi meg az egyetem.

Hirdetés

A megmérettetés során nemcsak erőnlétüket és ügyességüket bizonyíthatják a versenyzők, de felfedezhetik a Lovasakadémiához tartozó 40 hektáros terület rejtett zugait is. 

A sportszerető kaposvári közönség eddig hazai pályán nem tudott részt venni terep akadályfutó versenyen. A Kaposvári Egyetem vezetése épp ezért úgy gondolta, hogy a Campus és a Lovasakadémia infrastruktúrája kiválóan alkalmas egy ilyen megmérettetésre. A pályát a Lovasakadémia területén és a Deseda patak völgyében alakítják ki. A különböző korosztályok eltérő nyomvonalakon haladnak és más-más nehézségű akadályokat kell leküzdeniük. Az I. KE Cross Run versenyre már eddig is több százan neveztek, ám még mindig nem késő jelentkezni. Az egyetemi polgárok számára ráadásul komoly kedvezményt biztosítanak a szervezők az előnevezési időszakban.

A szervezők és a Kaposvári Egyetem vezetése ezúton is arra kéri az egyetem polgárait, hogy amennyiben lehetséges népszerűsítsék intézményünk újabb sporteseményét. Emellett természetesen résztvevőként is várják az egyetem munkatársait, egykori, jelenlegi és leendő hallgatóit és minden sportszerető embert.

 

Forrás: ke.hu

Helyi hírek2017Kaposvári EgyetemKaposvársportfutóversenyterep- és akadály