2024.06.16, Vasárnap

kerékpárverseny

Kaposváron rajtol, majd Pécs legmeredekebb utcáin is zajlanak a magyar kerékpáros körverseny küzdelmei

2023.04.25

Helyi hírek

Kaposvárról rajtol, majd Pécsen, a Mecsek szerpentinjein, izzasztó kaptatóin is zajlik a 44. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny 3. szakasza május 12-én - jelentették be a viadal szervezői hétfőn a baranyai vármegyeszékhelyen.

Teljesítménytúra a Budapest-Balaton kerékpárút elkészülte alkalmából

2022.09.24

Helyi hírek

I. BuBa Epic néven teljesítménytúrát szervez október 1-jén, szombaton a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség  (Maketusz) abból az alkalomból, hogy augusztusban teljes hosszában elkészült a Budapestet a Balatonnal összekötő bringaút, a BuBa.

Giro d'Italia - Egyes térségekben módosul a vonatok és a buszok menetrendje

2022.05.07

Helyi hírek

A Giro d'Italia magyarországi Nagy Rajtja miatt vasárnapig útlezárás és forgalomkorlátozás lesz érvényben a verseny által érintett útszakaszokon, erre tekintettel a MÁV-Start néhány vonata várakozásra kényszerül és hosszabb menetidővel közlekedik, a Volánbusz egyes járatai pedig nem, vagy terelt útvonalon és módosított menetrend szerint járnak - közölte honlapján a MÁV-csoport pénteken.

Giro d'Italia - Szombaton Kaposváron startol a magyarországi roadshow

2022.04.09

Helyi hírek

Szombaton, Kaposváron kezdődik az a nagyszabású szurkolói roadshow, amelyben négy héten át hangolják a szervezők a legendás olasz kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia magyarországi rajtjára a sportág, valamint a verseny szerelmeseit, továbbá az érdeklődőket.

Kaposvárra jön a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny

2021.11.05

Helyi hírek

A körverseny segít az országimázs építésében, Magyarország értékeinek bemutatásában, továbbá az aktív életmód népszerűsítésén keresztül hozzájárul ahhoz, hogy a társadalom egészségesebb legyen.

Siófokról indul a közel 900 kilométeres kerékpárverseny

2019.06.07

A nemzetközi mezőny egy négy kilométeres távval kezd Siófok belvárosában.

Siófokra érkezik a Tour de Hongrie

2017.06.28

A Magyar Körverseny június 27-én Szombathelyen rajtolt. Csaknem 30 országból érkező résztvevőkkel június 29-én délután érkezik Siófokra, három kört megtéve a Petőfi sétány-Aranypart környékén kialakított körpályán.

Profi körítéssel rendeznek amatőr kerékpárversenyt a Giro Nagy Rajt egyéves évfordulójára

2023.02.16

Helyi hírek

Profi körülmények között, lezárt pályán tekerhetnek a Balatonfondo kerékpáros maraton résztvevői egy évvel a Giro d'Italia magyarországi Nagy Rajtjának megrendezése után.

Giro d'Italia - Cavendishé a balatonfüredi sprint

2022.05.09

Aktuális

A verseny útvonala érintette Bács-Kiskun, Baranya, Csongrád-Csanád, Fejér, Komárom-Esztergom, Pest, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyét is.

Giro d'Italia – teljes útlezárások lesznek vasárnap

2022.05.05

Helyi hírek

A három napos verseny utolsó napján Kaposvár-Nagykanizsa-Balatonfüred útvonalat érintik a forgalomkorlátozások.

Giro d'Italia - Dina számára álom lenne rajthoz állni

2022.01.27

Aktuális

Előbb Budapestről Visegrádra teker a mezőny, majd a fővárosban lesz egy időfutam, végül pedig Kaposvár és Balatonfüred között teljesítenek a versenyzők bő 200 kilométert. Magyarországot korábban még egyik háromhetes verseny sem érintette.

Siófokról indul a Tour de Hongrie kerékpáros verseny

2021.03.10

Helyi hírek

Siófokról rajtol és budapesti etappal végződik a május 12. és 16. között sorra kerülő Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny.

Az időjárás segítségét lovagolta meg a Tour de Hongrie első győztese

2018.08.15

Siófokon a prológgal kezdődött el a legrangosabb hazai kerékpáros viadal. A szél és az eső nem volt igazságos a mezőnnyel.

Hétvégén rajtol a Tour de Pelso

2017.06.14

2017. június 17-én rendezik meg a XVI. Tour de Pelso Országúti Kerékpáros Fesztivált Siófokon, a Hotel Ezüstpartnál.