2022.09.30, Péntek

kerékpárverseny

Giro d'Italia - Egyes térségekben módosul a vonatok és a buszok menetrendje

2022.05.07

Helyi hírek

A Giro d'Italia magyarországi Nagy Rajtja miatt vasárnapig útlezárás és forgalomkorlátozás lesz érvényben a verseny által érintett útszakaszokon, erre tekintettel a MÁV-Start néhány vonata várakozásra kényszerül és hosszabb menetidővel közlekedik, a Volánbusz egyes járatai pedig nem, vagy terelt útvonalon és módosított menetrend szerint járnak - közölte honlapján a MÁV-csoport pénteken.

Giro d'Italia - Szombaton Kaposváron startol a magyarországi roadshow

2022.04.09

Helyi hírek

Szombaton, Kaposváron kezdődik az a nagyszabású szurkolói roadshow, amelyben négy héten át hangolják a szervezők a legendás olasz kerékpáros körverseny, a Giro d'Italia magyarországi rajtjára a sportág, valamint a verseny szerelmeseit, továbbá az érdeklődőket.

Kaposvárra jön a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny

2021.11.05

Helyi hírek

A körverseny segít az országimázs építésében, Magyarország értékeinek bemutatásában, továbbá az aktív életmód népszerűsítésén keresztül hozzájárul ahhoz, hogy a társadalom egészségesebb legyen.

Siófokról indul a közel 900 kilométeres kerékpárverseny

2019.06.07

A nemzetközi mezőny egy négy kilométeres távval kezd Siófok belvárosában.

Siófokra érkezik a Tour de Hongrie

2017.06.28

A Magyar Körverseny június 27-én Szombathelyen rajtolt. Csaknem 30 országból érkező résztvevőkkel június 29-én délután érkezik Siófokra, három kört megtéve a Petőfi sétány-Aranypart környékén kialakított körpályán.